HomeActueelSGP lanceert Stem voor het leven campagne

SGP lanceert Stem voor het leven campagne

Publicatiedatum: 10 feb. 2017

SGP trapt af met media-actie

De regionale verkiezingstour van de SGP-campagne begint op 10 februari in Barneveld. Het is de eerst avond in een serie van twaalf waarbij de top 5 van de lijst door het hele land de achterban opzoekt.

Op deze eerste regiobijeenkomst lanceert Kees van der Staaij samen met Henriëtte en Gerard een grootscheepse campagne vóór het leven op de sociale media. Het belangrijkste speerpunt van de partij wordt hiermee op de kaart gezet: stem voor het leven! De SGP opent daarvoor een speciale website: www.stemvoorhetleven.nl. Het is voor iedereen mogelijk om een eigen ‘stem voor het leven-poster’ te maken en deze vervolgens te delen via Twitter, Facebook of Instagram.

De gemaakte ‘stem voor het leven-posters’ kunnen bovendien op de website geplaatst worden. Vanaf de website is het mogelijk deze of een andere bestaande ‘stem voor het leven-poster’ te delen, bijvoorbeeld over suïcidepreventie of palliatieve zorg?

Kees van der Staaij hoopt dat het een oproept en dat er veel mensen zijn die foto’s uploaden om te laten zien hoe waardevol élk leven is. “Dat geldt zeker voor het leven dat in onze samenleving onder druk staat. Daarbij denk ik aan ongeboren baby’s, aan mensen met het een beperking, zoals het syndroom van down en aan kwetsbare ouderen. Het is nodig om juist voor hen op te komen met deze positieve actie!”