10 maart 2023

SGP lanceert brievenactie 'dure tijden'

Veel Nederlanders hebben last van de stijgende inflatie. Boodschappen zijn een stuk duurder geworden en voor sommige mensen is de energierekening flink de lucht in geschoten. Daarom schreef SGP-Kamerlid Chris Stoffer een brief aan alle Nederlanders. Schrijft u terug en deelt u uw verhaal met ons?

Aan alle Nederlanders,


Door de stijgende prijzen zijn er steeds meer mensen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Dure boodschappen, hoge huren en een flinke energierekening maken dat lagere en middeninkomens nog maar weinig overhouden. Veel mensen zitten financieel in de knel.

Herkent u dit? Of bent u ook wel eens bezorgd over uw financiële toekomst? Dan roep ik u op om uw verhaal met mij te delen. Graag hoor ik hoe uw thuissituatie eruitziet en wat uw grootste financiële knelpunten zijn. Uw persoonlijke verhaal helpt ons om voorstellen in de Tweede Kamer te doen om de pijn te verzachten.

Ook als u voorbeelden hebt van financiële hulp aan uzelf of aan anderen, houd ik mij van harte aanbevolen. Mooie initiatieven uit uw woonplaats of kerk kunnen een voorbeeld zijn voor landelijke aanmoediging! Wij verzamelen daarom graag alle denkbare ideeën. Ook als het niet uzelf betreft, kunt u anderen ermee helpen.

Schroom dus niet. Pak uw pen of toetsenbord en schrijf mij een brief! Uiteraard behandelen we uw informatie strikt vertrouwelijk. U kunt ons ook anoniem benaderen.

Stuur uw brief naar Chris Stoffer, Postbus 20018, 2500 EA Den Haag of verzend een e-mail naar c.stoffer@tweedekamer.nl met als onderwerp ‘brievenactie’.

Juist in deze dure tijden wil de SGP opkomen voor gezinnen, alleenstaanden, jongeren, ouderen en anderen die het zwaar hebben. Ik hoop daarom op uw reactie!

Een hartelijke groet,


Chris Stoffer
    Tweede Kamerlid SGP

 

Download hier de brief van Chris Stoffer.