4 oktober 2023

Stem ook SGP vanuit het buitenland!

Nog even en de stemhokjes gaan weer open in Nederland. Op 22 november 2023 staan de verkiezingen voor de Tweede Kamer gepland.

Bent u Nederlander, woont u in het buitenland en staat u niet ingeschreven in een Nederlandse gemeente? Dan kunt u alsnog uw stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen!

Om uw stem uit te brengen, is het nodig dat u geregistreerd bent. Bent u dat nog niet, dan dient u dit uiterlijk op D.V. woensdag 11 oktober te doen. U kunt zich via deze link registreren. U kunt daar ook aangeven of u in de toekomst tevens wilt stemmen voor het Europees Parlement en/of het kiescollege niet-ingezetenen voor de Eerste Kamer. Een (eerdere) registratie voor het kiescollege niet-ingezetenen voor de Eerste Kamer en/of de verkiezingen van het Europees Parlement is niet voldoende om mee te doen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Wanneer u nog geen bericht heeft gehad uit Nederland om te stemmen voor de Tweede Kamer bent u nog niet geregistreerd! Wanneer u geregistreerd bent, ontvangt u via de gemeente Den Haag op uw adres de stemdocumenten en verdere instructies.

Lijsttrekker Chris Stoffer benadrukt het belang van iedere stem: “Wilt u ook dat er in Nederland een krachtig pro-life en pro-family geluid blijft klinken? Stem dan SGP. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe sterker we staan!”

Mogen wij rekenen op uw gebed, uw steun en uw stem?


Download hier de flyer